Maniacs wijn en spijs proeverij - Toscane in de fles

Wij zijn gék op alles wat met Italië te maken heeft en willen dan ook niet liever dan jou en je vrienden omtoveren tot 'Maniacs', een proeverij door ons georganiseerd helpt daarbij! Daarom organiseren we (kleinschalige) proeverijen waarin we jou en de rest van je groep(je) kennis laten maken met diverse Toscaanse wijnen in combinatie met heerlijke anti-pasti. Boek direct een proeverij door ons te mailen (info@italianmaniacs.com of bel (06-52835078). 
In onze enoteca in Amersfoort laten we je proeven van de meest verrukkelijke wijnen die we rechtstreeks uit Toscane importeren. We kennen alle 'cantine' persoonlijk. We bedoelen natuurlijk; we kennen de families, de wijngaarden, de productie en alle prachtige achtergrondverhalen. Want dat maakt ons altijd nog zoveel enthousiaster om aan de slag te gaan met een wijn.
Dat alles maakt een Maniacs proeverij extra 'speciale'. 
De wijnen worden door Sanneke gecombineerd met heerljike anti-pasti, we combineren heerlijke van ambachtelijke Toscaanse kazen, vlees tot huisgemaakte bruschetta's en onze verse olijfolie. 
Proeverij Italian Maniacs Wijn
Of je nou met een groep vriendinnen, vrienden, voor een verjaardag of met een groep aanschuift, voor ons is het altijd even fantastisch om te verzorgen. We stemmen de proeverij graag af op jouw wensen, maar we zijn ook altijd in voor een verrassing, dus aan jou de keus. 
Neem contact met ons op via e-mail: info@italianmaniacs.com, bel ons of stuur een DM via Instagram @italianmaniacs. Dan stellen we samen jouw perfecte proeverij samen. En je kunt natuurlijk ook buiten openingstijden onze enoteca afhuren voor een proeverij een feest of team uitje. 
We kijken ernaar uit om van jouw proeverij een fantastische ervaring te maken!