Italiaanse recepten

Italian Maniacs recepten 

Maniacs is voor ons veel meer dan de producten tonen in onze webshop en enoteca, het is het reizen naar Toscane, waar we de leveranciers en producten selecteren. Het is het verzorgen van catering en organiseren van private dinings. Maar bijvoorbeeld ook deelnemen aan evenementen waar we ons enthousiasme voor de Toscane met bezoekers kunnen delen.

En het is natuurlijk ook recepten delen, waarin onze producten worden verwerkt.
Om die reden zullen we met regelmaat recepten die we zelf maken of ontvangen van bijvoorbeeld klanten of (food)bloggers. 

Kokkerellen met Suus

Recent zijn we een samenwerking gestart met Suzanne, een foodblogger, die fulltime werkzaam is als leerkracht. En daarnaast graag recepten bedenkt en uitwerkt. Al deze recepten publiceert Suzanne sinds 2018 op haar website Kokkerellenmetsuus en natuurlijk op haar Instagram account. 

Kokkerellen met Suus & Italian Maniacs
Het leuke aan deze samenwerking is het ontstaan ervan, we hebben elkaar ontmoet op het jaarlijkse Italië Event. Waar Suus en haar partner Geert als bezoeker waren en bij ons wijn kwamen proeven. Sindsdien zijn ze geregeld terug te gast in onze enoteca, waar ze onlangs ook een private dinning hebben georganiseerd. En uiteindelijk hebben ze ons dit jaar tijdens het Italië event geholpen.
Kortom.. voor ons is deze samenwerking ontstaan zoals al onze samenwerkingen ontstaan, op een persoonlijke manier! 

Haar nieuwste recept 'Pittige pici pasta met gegrilde courgette', met ingrediënten van Italian Maniacs en bijpassende wijn, vind je op haar website via deze link. 

 Pittige Pici pasta - Kokkerellen met Suus - Italian Maniacs